Sulhasen ja pojan pukeutuminen

Tässä yksi harvoista asioista, joissa sulhasella oli oikea mielipide! Voisi sanoa, että 95% ehdotuksista häidemme suhteen on tullut minulta ja 90% niistä ovat olleet ok myös Nandolle. Hänen pukeutumisen suhteen hänellä kuitenkin oli mielipide, mikä on hyvä asia siitä huolimatta, että mielipiteemme erosivat toisistaan. Minä olisin halunnut Nandolle tummansinisen puvun, mutta Nando halusi harmaan. Minä toivoin kolmiosaista, eli pikkutakki, housut ja liivi, Nando totesi sen käyvän hyvin. Ehdotin jo aikaisessa vaiheessa asusteiden, eli kenkien, vyön, kellon ja rusetin väriksi konjakinruskean ja tämäkin kuulosti hänen mielestä hyvältä. Lähdimme Porvooseen pukuja sovittamaan esim. Dressmanniin, Sokokseen ja Valkoiseen kreivittäreen, jossa löytyy myös vuokrapukuja. Mistään ei sitten kuitenkaan löytynyt sellaista harmaata, joka Nandon silmää olisi miellyttänyt, eikä hän edes suostunut kokeilemaan mitään jolloin minulla meinasi mennä hermo 😀 päädyimme illalla selailemaan internetiä ja asokselta löytyi oikean värisiä harmaita, joten päätimme tilata ainakin kokeiluun harmaan puvun sieltä. Puku saapui viikossa ja jo laatikkoa avatessa näimme, että takki oli liian pieni. Ei oltu osattu lukea kokotaulukkoa oikein, mutta housut ja liivi olivat kyllä oikean kokoiset. Värikin oli hyvä ja hinta erittäin hyvä, joten lähdimme vaihtamaan ainoastaan takkia n. viittä kokoa isompaan… Sekin saapui pian ja oli kuin olikin hyvä. Puimme Nandolle vielä väliaikaisia asusteita näytiksi ja ai että, hänestä tuli niiiiiin komea. Harmaan puvun valinta ei ollutkaan yhtään huono!

Nandolle ja pojalle hankittiin Naskali leather:ilta rusetit, jotka ovat meidän mielestämme supermakeat. Nandokin tykkää, kun ovat kierrätetyistä nyrkkeilyhanskoista tehtyjä. Lähdimme rusetin kanssa kenkäostoksille, jotta löytäisimme suht saman väriset. Tämä onnistui ensiyrittämällä. Pojan puvusta halusimme saman tyylisen- ja värisen kuin isällä. Selasin kaikki mahdolliset nettikaupat läpi löytämättä hyviä, kunnes tori.fi:stä löytyi oikean kokoinen ja värinen kolmiosainen puku hintaan 15€! Ostopäätös oli sillä selvä ja paketin saavuttua kotiin puin pojan siihen välittömästi. Hän oli aivan ylisöpö siinä! Varsinkin ilman takkia pelkässä liivissä ❤

En halua tässä vaiheessa julkaista kuvaa pojista, vaan pysyköön se vielä salassa miltä puvut heidän päällään näyttävät. Alla kuitenkin kuva Nandon puvusta mallin päällä asos.com-sivulta.

asos-super-skinny-fit-suit-jacket-in-mid-gray-gray-12253607

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s